Personvernerklæring og Brukervilkår

Behandlingsansvarlig

Gryttr er en merkevare som har nettstedet gryttr.com og tale.gryttr.com. Gryttr sin behandling av personopplysninger forvaltes av Leanway AS ved Tina Jørgensen.

Generelt

Når du bruker Gryttr sine løsninger uten å registrere deg eller logge inn, lagres ikke personlig data annet enn cookies. Du som person er anonym. Brukeren i gryttr.com lagres via Craft på Servd servere i UK. Om du handler i nettbutikken lagres kjøpsinformsjon hos Woo Commerce. eller tale.gryttr.com. Vi lagrer ikke «unødvendig informasjon. Bruker du løsningene, har du også godtatt vilkårene under.

Registrert bruker i gryttr.com

Som registrert bruker har du gitt Gryttr nødvendige samtykker som vi sletter når du ønsker det. Det er ikke tillatt å registrere en falsk identitet. Det er heller ikke tillatt å logge inn eller å opptre på andre personers vegne uten deres samtykke.

Som registrert bruker, lagrer vi dine data til du sletter dem. Du ser hva vi lagrer for deg på “Min side” (ikonet oppe til høyre). Om du sletter profilen din, kan ikke listen med dine uttoppinger gjenopprettes. Listen med dine favoritter kan heller ikke gjenopprettes.

  • Som registrert bruker samtykker du at Gryttr sender deg informasjon om nye områder med buldring, ny funksjonalitet og drift.
  • Som registrert bruker samtykker du i at andre kan se dine uttoppinger og dine favoritter.
  • Når du bruker Gryttr har du også godtatt brukervilkårene.

Kjøpe varer i nettbutikken

Når du kjøper noe i nettbutikken, lagres epost og postadresse hos databehandleren Woo Commerce for å kunne levere deg varen(e). Denne informasjonen lagres i henhold til Bokføringsloven § 13. Vi lagrer ingen betalingsinformasjon. Denne forvaltes av våre leverandøerer.

Barn

Som barn under 12 år må du ha tillatelse fra en foresatt for å bruke gryttr.com Som foresatt må du følge med på barn sin bruk av Gryttr sine tjenester.

Dele men ikke kopiere innhold fra gryttr.com

Med Gryttr som avsender kan alle DELE innholdet med andre. Du kan IKKE KOPIERE innhold fra løsningen til egen eller 3-parts bruk uten samtykke fra Gryttr.

Takt og tone

Klatrere i alle aldre skal finne fin bouldering uavhengig av erfaring og evne. Gryttr brukes av barn og voksne og innhold skal være forståelig uten å være støtende. Gryttr fjerner innhold som vurderes som støtende. Vårt mål er å skape glede ved å treffe klatrere ute og ha en flott dag sammen. For at alle skal ha en bra dag er reglene enkle:

  • Respekter folk rundt deg
  • Sjekk om en klatrer vil ha tips før du forteller eller viser hvordan du kom opp
  • Ikke rop og skrik. Lyden bærer lang og det bor ofte folk i nærheten
  • Ta vekk merking av tak (ticks) som du har satt på stenene
  • Ta med søppel hjem

Du klatrer på eget ansvar

Vi etterstreber høy kvalitet på all informasjon men vi garanterer ikke at all informasjon er korrekt. Når du bruker tjenesten godtar du at Gryttr ikke er ansvarlig for deg og ditt følge mht å finne frem, unngå skade og død, eller at du faktisk har en bra dag ute.

Misbruk av gryttr.com

Ved overtramp kan Gryttr slette eksisterene og fremtidig nye profiler opprettet av en person. Om du vil melde misbruk sender du e-post til Gryttr med url og en skjermdump av den aktuelle siden.

Formål

All personlig data vi lagrer og analyserer har som formål å videreutvikle tjenester som du og alle andre brukere vil ha. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med dine kjøp. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Vi innhenter et eget samtykke for å motta nyhetsbrev på epost.

Dine personlige data blir hos oss

Vi deler ikke din e-postadresse med samarbeidspartnere og 3. parts leverandører annet enn driftspartnere av tekniske løsninger.

Klage til Datatilsynet

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Ved flytting eksporteres informasjonen til et åpent og plattformuavhengig format. Om du har opprettet Din side, kan du se alle personopplysninger lagret om deg. Dersom du har opplevd noe du mener er et brudd på regelverket, kan du klage til Datatilsynet.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.  All sensitiv data er lagret hos vår databehandlere Served og Woo Commerce.

Tvister

Eventuelle tvister som ikke kan løses er regulert av norsk lov og fremmes for norsk domstol.

Kontakt

Gryttr – Leanway AS
Tina Jørgensen
Myrerveien 45d
N-0494 Oslo
Send e-post.

Rull til toppen